jobstudent

Deel deze post op: 

Maak kennis met Andrey: Jobstudent bij EVH

Wij stellen u graag voor aan Andrey, onze jobstudent die bij EVH instaat voor de digitalisering van het archief.

Wat houdt Andrey's functie in?

Andrey is al sinds februari 2022 jobstudent bij EVH. Daar vervult hij een zeer belangrijke functie voor de toekomst van het bedrijf. Hij staat namelijk in voor de digitalisering van het archief. “Ik ga elke doos in het archief af, en haal er de zaken uit die niet meer van belang zijn. Zo blijven enkel de elektrische schema’s over.”Het archief van EVH bundelt immers alle documentatie sinds 1993.” Veel van die documentatie is niet meer relevant vandaag de dag, zo zitten er bijvoorbeeld nog afgedrukte mails en offertes van 20 jaar geleden in deze dozen. Daar wordt nu niets meer mee gedaan en het neemt alleen maar plaats in beslag”, aldus Andrey.

Naast het opschonen en het comprimeren van de grootte van het archief, staat Andrey ook in voor de digitalisatie van dit archief. Dat heeft te maken met de nieuwe onderhoudscontracten die EVH sinds dit jaar aanbiedt. Aan de hand van een QR-code op de elektrotechnische installatie kan je als klant meteen je elektrisch schema digitaal raadplegen. “Daarom moest het archief volledig worden afgegaan en moesten alle elektrische schema’s worden gedigitaliseerd en geordend in één grote database.” 

Andrey’s werk zorgde voor een eenvoudig te raadplegen digitale database met alle elektrische schema’s in en een verkleining van het archief met 2/3e. Daardoor komt er bovendien meer ruimte vrij om het opleidingscentrum van de EVH Academie uit te breiden, een win-winsituatie dus.

Wat is het leukste aan werken bij EVH?

“Iedereen is hier erg vriendelijk. Vanaf ik hier toekwam, voelde ik meteen een klik met mijn collega’s. Bovendien ervaar je geen stress aan het werken bij EVH, je mag je job op je eigen tempo doen, zolang je het maar goed doet en klaargeraakt. Dat vind ik zo fijn. Het bedrijf is daarnaast ook erg flexibel voor studenten. Moest ik eens een dag of twee naar de les, dan was dit geen probleem en pasten ze dit makkelijk aan. Vooral de sfeer bij EVH en de babbeltjes tussen het werken door maken het hier erg aangenaam werken.”

Wat doet Andrey in zijn vrije tijd?

EVH

Andrey volgt momenteel nog een Bachelor Autotechnologie aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen. Hij is immers al van kinds af aan gefascineerd door auto’s. “Ik speelde met auto’s, las er boeken over en bekeek er video’s van, mijn wereld was auto’s.” Daarnaast voetbalt hij graag en gaat hij regelmatig naar de cinema met zijn vriendin.

Bedankt Andrey, we zijn blij met jou in ons team!

Ook interesse in een job bij EVH?

Check zeker en vast onze openstaande vacatures.