Uniek in elektrotechniek

Omdat uw elektrotechnische installatie een strategisch bedrijfsmiddel is!

Zonder stroom werken is tegenwoordig ondenkbaar geworden. Een bedrijf zonder elektriciteit is een bedrijf dat tot stilstand komt en stilstaan is achteruitgaan. 

Onze missie

Klanten ontzorgen met unieke, duurzame, veilige en energie efficiënte elektrotechnische oplossingen die comfort en efficiëntie verzoenen.

Technische know-how gebruiken om de industrie en kmo’s technisch te ondersteunen.

EVH
EVH

Onze visie

Met meer dan 25 jaar ervaring is EVH DE toonaangevende, stabiele en betrouwbare partner voor engineering, installatie en onderhoud van geïntegreerde elektrotechnische installaties voor uw bedrijf. Daarnaast staan wij in voor bordenbouw, databekabeling, automatisaties en energiebeheer voor de industriële sector en kmo’s in en rond The North Sea Port.

EVH maximaliseert de toegevoegde waarde van uw elektrotechnische installatie met een minimum aan verspilling van energie. We bezorgen uw bedrijf een kwaliteitsvolle en toekomstgerichte elektrotechnische installatie die we samen optimaliseren. Bij EVH innoveren we steeds in duurzaamheid. Sinds 2021 maken wij bovendien deel uit van de vooruitstrevende Cordeel Group waardoor we een nog groter gamma aan kennis en hulpmiddelen ter beschikking hebben.

Onze waarden

“Mogen werken met een team van professionals waarmee ik de passie voor techniek deel, dat alleen al geeft me elke dag de zin om er 100% voor te gaan.”

 – Edwin De Clercq, Operationeel Manager EVH.

"We gaan er elke dag 100% voor"

EVH

Kennisgericht

Met meer dan 25 jaar expertise weten we waar we mee bezig zijn en hoe we onze diverse klanten het best kunnen helpen. Wij hebben de inhouse know-how en hanteren een no-nonsense aanpak . Door tal van interne en externe opleidingen aan te bieden, zorgen we ervoor dat onze medewerkers blijven groeien in kennis en vakmanschap.

Praktijkgericht

Wanneer wij een installatie afleveren, wordt deze steeds voorzien van een as-built plan met de elektrische schema’s. Zo willen we zorgen voor een gebruiksvriendelijk & transparant beheer van onze diensten.

Resultaatgericht

Ook na de verkoop blijven wij beschikbaar voor een langdurige after-sales-service.

Klantgericht

Elke installatie wordt op maat van de klant gemaakt en is dus steeds aangepast aan jouw specifieke noden. Onze innovatieve oplossingen, gaande van oplossingen voor hernieuwbare energie, security of automatisatie, zijn bedoeld om u optimaal te ontzorgen.

Oplossingsgericht

Door onze grote voorraad hebben wij steeds de benodigde vervangstukken bij de hand. We staan dan ook 24/7 paraat bij een probleem en zorgen steeds voor een snelle oplossing.

Kwaliteitsgericht

Wij gebruiken hoogstaande en kwalitatieve materialen voor al onze installaties. Met behulp van intelligente apparatuur en infrastructuur kunnen wij de elektrische installatie bovendien efficiënt monitoren en onderhouden.