Proactief onderhoud & dienst na verkoop

EVH

EVH ontzorgt industriële bedrijven en kmo’s met proactief onderhoud. Aan de hand van IoT en een elektrisch dossier wordt de conditie van uw installatie meetbaar en kan deze 24/7 snel en efficiënt gemonitord worden.

Wij ontzorgen u met:

Een perfect dossierbeheer & efficiënte communicatie

Wij houden een elektronisch dossier bij over uw installatie zodat we niet steeds ter plaatse moeten komen. Zo blijft er immers meer tijd vrij voor goed vakmanschap en efficiënt werken.

Een 24/7 service

Ervaren elektrotechnici zorgen met een flexibele & snelle service voor een minimale downtime van uw machine of installatie.

Een ruime opslag aan vervangstukken

Dankzij ons ruim magazijn met meer dan 5000 verschillende artikelen op stock kunnen we klanten binnen de kortste tijd helpen.

proactief onderhoud EVH Elektrotechniek Van Hecke techniek elektrisch elektrische bordenbouw hernieuwbare energie schakel-en stuurborden

“De mentaliteit om alles steeds beter te willen doen is de reden van de drang naar innovatie binnen ons bedrijf. Door in kaart te brengen en te begrijpen wat er zich afspeelt bij onze klanten en mee te denken op lange termijn slagen wij er in om duurzame innovatieve en unieke oplossingen te kunnen realiseren voor onze klanten.”Edwin De Clercq, operationeel manager