Diensten

EVH biedt elektrotechnische oplossingen aan voor de industrie en kmo’s.

Van op maat gemaakte elektrotechnische installaties tot het uitwerken van hernieuwbare energie-oplossingen, het creëren van hoogkwalitatieve borden op maat of het voorzien van automatisatie, u kan steeds bij ons terecht met uw elektrotechnische vraag.

Elektrotechnische installaties van a-z

EVH levert geïntegreerde oplossingen aan de industrie en kmo’s, met behulp van vooruitstrevende technieken en met oog op de toekomst. EVH is uw kennispartner voor engineering, installatie en onderhoud tot bordenbouw, databekabeling, automatisatie en energiebeheer.

EVH

Bordenbouw

EVH ontwerpt en bouwt in eigen atelier schakel -, stuur- en verdeelborden, Van ontwerp en digitaal elektrisch schema tot volledige geautomatiseerde realisatie.

EVH

Duurzame energie

EVH realiseert innovatieve projecten rond hernieuwbare energie en slim omgaan met kostbare energie. Hierbij worden vooruitstrevende technieken gebruikt die comfort en efficiëntie verzoenen.

EVH

Proactief onderhoud

EVH ontzorgt industrieën en KMO’s met proactief onderhoud. Aan de hand van IoT en een elektrisch dossier wordt de conditie van uw installatie meetbaar en kan deze 24/7 snel en efficiënt gemonitord worden.

EVH