Scantool

Deel deze post op: 

EVH lanceert gloednieuwe scantool voor een vlotte service

Dit jaar brengen we onze langverwachte nieuwe scantool uit. Dankzij die scantool kan onnodig papier vermeden worden, heeft u steeds de juiste documenten in enkele klikken bereikbaar en kan u nog sneller rekenen op onze onderhoudsdienst. Met de scantool willen we onze servicecontracten nog verder optimaliseren en onze klanten bovendien onnodige stress besparen door het administratief opvolgen van het technisch dossier in geval van een keuring.

Hoe werkt het?

Onze nieuwe scantool gaat gepaard met unieke QR-codes die geplaatst worden op elk van onze elektrotechnische installaties. Door die QR-codes te scannen met uw mobiel toestel kan u handig een herstelling aanvragen, ons interventieteam bellen of – indien u kiest voor ons gloednieuwe onderhoudscontract – alle nodige documenten van uw elektrische installatie raadplegen.

Waarom?

Historisch verleden & verouderde schema's

Veel klanten die lang geleden een elektrotechnische installatie lieten plaatsen, zitten met een historisch verleden. De elektrische schema’s komen dikwijls niet meer overeen met uw installatie. Door gebruik te maken van onze nieuwe tool worden uw schema’s dynamisch gekoppeld aan uw installatie waardoor u steeds in het bezit bent van de meest recente versie van uw technische documentatie. Bovendien kunnen techniekers makkelijk aanpassingen doorsturen zodat het schema wordt geüpdatet.

Bijgevolg zal ook de periodieke keuring vlotter kunnen verlopen.

Installaties worden "smart"

Waar u vroeger nog gewoon een elektricien kon bellen om uw installatie te depanneren, moet u nu rekening houden met ingewikkeldere installaties die over veel meer koppelingen en technieken beschikken en die dus niet simpelweg door elke stielman zomaar kunnen opgelost worden. Correcte, up-to-date as-built schema’s zijn dus van cruciaal belang om eventuele problemen bij uw elektrotechnische installatie zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen oplossen.

 

Voor wie?

We bieden de scantool in eerste instantie aan voor onze btb klanten met een elektrotechnische installatie van EVH. Indien u kiest voor het custom made servicecontract wordt u ontzorgd dankzij een kwaliteitsvolle en vlotte onderhoudsdienst en een stressvrij verloop bij eventuele storingen of periodieke keuringen.

Installaties die periodiek gekeurd worden, hebben minder last van productieschade. Juist daarom richten wij ons met deze nieuwe scantool ook op efficiënt proactief onderhoud. Het is namelijk veel beter om in te spelen om mogelijke problemen nog voor deze zich voordoen. Deze nieuwe scantool zien wij dan ook als een win-winsituatie voor u en ons.

EVH

Wat houdt het EVH onderhoudscontract juist in?

Hoewel al onze klanten binnenkort over de gloednieuwe QR-codes zullen beschikken en dus bijgevolg makkelijk en snel een herstelling zullen kunnen aanvragen en de interventiedienst bellen, biedt onze QR-scantool nog enkele extra voordelen voor de EVH klanten die dit jaar voor een onderhoudscontract kiezen.

Indien u kiest voor het nieuwe EVH servicecontract, is het elektrische dossier van uw installatie steeds up-to-date beschikbaar via de scantool. Daarnaast wordt het conformiteitsattest van jaarlijkse en vijfjaarlijkse keuringen van laagspannings-en middenspanningsinstallaties door ons opgevolgd en uitgevoerd, maken we een risico-analyse van uw installatie op, stellen we het dossier Uitwendige Invloedsfactoren op en brengen we de andere wettelijke formaliteiten zoals beschreven in het AREI, ten laste van de installateur, in orde. Dat laatste kan bovendien uitgebreid worden met de wettelijke verplichtingen van u als opdrachtgever mits duidelijk overeengekomen.

Het gloednieuwe servicecontract van EVH ontzorgt u met andere woorden volledig bij het uitvoeren van alle noodzakelijke onderhoudstaken. En dat aan de hand van een digitale applicatie zodat u voortdurend op de hoogte bent en uw documenten in één klik bij de hand hebt.

Interesse in ons nieuwe servicecontract met inbegrip van de scantool?

Of heeft u nood aan verdere informatie?