ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES VAN A-Z

elektrotechnische EVH Elektrotechniek Van Hecke techniek elektrisch elektrische bordenbouw hernieuwbare energie schakel-en stuurborden

Vanaf de studie en het ontwerp tot de ontwikkeling, het onderhoud en de 24/7 service na verkoop staan wij in voor uw elektrotechnische installatie.

ONZE WERKWIJZE

Stap 1
Vertalen van de noden
Aan de hand van een grondige analyse zetten we uw noden om in een technisch vraagstuk.
Stap 1
Stap 2
Commercieel voorstel
We bezorgen u een voorstel dat rekening houdt met integratietijd en kostprijs en dat voldoet aan alle wettelijke verplichtingen.
Stap 2
Stap 3
Planning
We bereiden de installatie zo goed mogelijk voor om alles binnen de beloofde periode te kunnen realiseren.
Stap 3
Stap 4
Studie & ontwerp
- We maken gebruik van de laatst nieuwe ontwerpsoftwarepakketten. Deze zijn voorzien van de nodige berekeningsnota’s in verband met vermogensbalans, kabelberekening, thermische berekeningen en lichtberekeningen.
- We zorgen er steeds voor dat alles conform is met de huidige regelgeving.
Stap 4
Stap 5
Werfvoorbereiding
We zorgen dat we een volledig actueel overzicht hebben van de werf zodat we op de dag van de uitvoering precies weten wat er dient te gebeuren. Zo kunnen we meteen snel en efficiënt aan de slag.
Stap 5
Stap 6
Uitvoering
We komen bij u langs voor de installatie van uw elektrotechnische installatie. We werken stipt, nauwgezet en met oog voor detail. Zijn de werken voltooid, dan zorgen wij ervoor dat alles netjes achterblijft.
Stap 6
Stap 7
Dienst na verkoop
We blijven permanent tot uw beschikking om u bij te staan bij onderhoud, keuringen, uitbreidingen en eventuele defecten.
Stap 7

Geïnteresseerd in een elektrotechnische installatie op maat? Wij helpen u graag.