elektrotechniek van hecke

Deel deze post op: 

Terugblik op het afgelopen jaar: het 2021 van EVH

Nu de kerstlampjes reeds gedoofd zijn, blikken wij nog eens terug op het afgelopen jaar. 2021 was een mooi jaar voor Elektrotechniek Van Hecke, een jaar waarin we op allerlei manieren groeiden. Met fierheid geven we jullie dan ook een overzicht van enkele mooie momenten in 2021.

Een greep uit onze nieuwe projecten

Transport Mervielde

Voor de tankterminal van Transport Mervielde zorgden we met EVH voor de complete E&I van hoogspanning, vermogenverdeling, instrumentatie en aanvullende technieken. De effectieve uitvoering van dit project vond plaats in de zomer van 2020 en deze zomer (2021) werd de tankterminal in dienst gesteld.

Op de site monumentstraat zorgende we met EVH voor een groene parking met PV-installatiegecombineerd met een zadeldak voor de overdekte parking. Bij EVH focussen we op het duurzame aspect en bieden we oplossingen aan voor hernieuwbare energie.  

We zorgden bij beide projecten voor het ontwerp en de engineering op maat. We blijven daarbij steeds instaan voor after sale service en onderhoud.

LumiPaper: producent biologische kunststof

Een ander industrieel topbedrijf waar we dit jaar voor mochten werken is LumiPaper, een onderdeel van papierfabriek Stora Enso, in Gent Seaport. Bij LumiPaper werkten we mee aan de realisatie van een productie-eenheid voor biologische kunststof uit de hars van bomen. Deze biologische kunststof kan dan bijvoorbeeld gebruikt worden om petflessen en dergelijke van te maken. De kunststof wordt momenteel nog in vier micro proefproductie-eenheden gemaakt. Na het uitvoeren van enkele testcases willen ze deze groene kunststof vervolgens commercialiseren en verschalen aan de hand van grote productiefabrieken.

Wij verzorgden de elektrotechnieken van dit project en ontzorgden het bedrijf van A tot Z met de uitvoering, opstart en service op het instrumentatiegedeelte.

Men kan daarnaast ook hier beroep doen op onze diensten voor het onderhoud van de installaties.

Teamversterking

EVH

Uitbreiding HR dienst en boekhouding

Ons team breidde dit jaar erg kwalitatief uit. Zo kwam Renate erbij op de personeelsdienst (HR) en zorgt Femke vanaf dit jaar voor versterking op de boekhouding.

KMO Management student Michiel

Ook op vlak van marketing stonden we er dit jaar goed voor dankzij de versterking van KMO Management student Michiel. Hij hielp ons bij de analyse van het business plan, het uitbouwen van onze nieuwe website en marketingadvies. Dankzij die analyse slaagden we erin grote stappen te zetten met ons bedrijf.

Versterking met engineers

Daarnaast kwamen er enkele sterke ingenieursprofielen bij het team van EVH dit jaar. Zo verwelkomden we Projectassistent Arne, Projectassistent pre-calculatie Nico en Engineers Hannes en Eliot in het team. Dankzij een sterke backoffice en een versterking met 150% op een jaar tijd, slagen we erin om te blijven specialiseren en te groeien in onze expertise.

EVH

Versterking interventiedienst

We hebben dit jaar serieuze inspanningen gedaan om onze interventies nog verder te optimaliseren. Zo werd onze onderhoudsdienst volledig gedigitaliseerd waardoor er geen onnodige papieren meer in omloop zijn en interventies autonoom en snel worden doorgestuurd naar onze servicetechnieker. Daarnaast zorgt onze directe servicelijn (+329 218 76 30) of interventie@evh.be ervoor dat onze klanten dit jaar en de komende jaren in een mum van tijd geholpen worden. Onze servicetechnieker Pieter zorgt daarbij steeds voor een vlot verloop.

Corona

Previous
Next

Na 2020, bleef ook in 2021 het Covid-virus een centrale plaats innemen in het bedrijfsleven. Dankzij heel wat inspanningen slaagden we erin om het virus zo goed mogelijk buiten ons bedrijf te houden. Zo lieten we onze ploegen ’s ochtends op verschillende tijdstippen opstarten, vormde handgel een algemene noodzakelijkheid, hielden we steeds de nodige afstand en implementeerden we Teams-meetings. Deze inspanningen verdienen dan ook een dikke dankuwel aan het voltallige EVH-team.

Corona betekende echter niet dat we niet meer inzetten op sfeer en teamgevoel. Zo lieten we verschillende teamactiviteiten toch doorgaan. Aan de hand van individuele hapjespaketten, mondmaskersafstand en digitale alternatieven slaagden we erin onze events steeds coronaproof te houden.

Teamversterking

EVH

Chez Oskaar

Een ander teamlid dat we dit jaar mochten verwelkomen, is Oskaar. Van zodra versoepelingen het toelieten, gingen enkele EVH-medewerkers immers aan de slag met een oude werfwagen en bouwden deze om tot ‘Foodtruck Oskaar‘. Foodtruck Oskaar zorgt elke vrijdagavond voor vertier en een pintje of frisdrank. Op die manier kunnen we met het team, ondanks corona, toch op een veilige manier genieten van leuke teammomenten.

Previous
Next

Vlotten bouwen op Donkmeer

Tijdens onze teambuilding in Oudenaarde deze zomer werden onze teamskills meteen op de proef gesteld. In verschillende teams bouwden we vlotten op het Donkmeer. Uiteraard ging dit niet altijd even vlot en werden werden de zwemkunsten van iedereen op de proef gesteld.

EVH

Toetreding tot de Cordeel-groep

Misschien wel het belangrijkste nieuws dit jaar vond plaats in december. Elektrotechniek Van Hecke kon aansluiten bij de C-Tech group, onderdeel van de familie Cordeel. Hoewel we onze zelfde, bewezen dienstverlening en manier van werken blijven behouden, zal het innovatiecentrum van de C-Tech Holding ons technisch sterker positioneren dan ooit. Ook voor de C-Tech Holding is deze overname goed nieuws aangezien EVH effectief een sterke elektrotechnische partner vormt op industrieel vlak. Onze plannen voor de toekomst werden door zowel personeel als partners en klanten goed onthaald.

 

Dit was ons jaar in een notendop. Elektrotechniek Van Hecke staat aan het einde van 2021 sterker dan ooit en we zijn dan ook meer dan klaar om in 2022 opnieuw het beste van onszelf te laten zien. Onder de vleugels van de Cordeel-familie zijn we van plan om ook in 2022 te groeien richting een innovatieve toekomst waarbij duurzaamheid en hernieuwbare energie een prominente plaats zullen innemen.

Meer ontdekken over onze dienstverlening?

Neem contact op voor uw project in 2022!

Dit jaar werkten we ook aan onze aanwezigheid op sociale mediakanalen Linkedin en Facebook. Volgt u ons al?