servicecontract

Deel deze post op: 

Een EVH Servicecontract: waarom u daar voordeel bij heeft

Raken uw schema’s soms verloren? Of raakt u niet meer uit aan de verschillende versies van deze
schema’s? Heeft u moeite om 5-jaarlijkse keuringen op te volgen? Wil u op een betaalbare manier
interventies kunnen inplannen? Wil u snel geholpen worden, ook buiten de kantooruren?

Dan is het EVH Servicecontract wat u nodig heeft.

Sinds begin 2022 worden al onze elektrotechnische installaties voorzien van gloednieuwe scancodes. Dankzij onze scantool zal u als klant makkelijk en snel een herstelling kunnen aanvragen en de interventiedienst rechtstreeks kunnen contacteren.

EVH

Extra troeven voor u

Kiest u daarbovenop echter voor een passend servicecontract bij EVH, dan geniet u van tal van extra voordelen. Binnen het EVH servicecontract ontzorgen wij u bij de preventieve en corrigerende onderhoudstaken van uw installatie, en brengen/ houden alle wettelijke documenten op orde in een dynamische omgeving. Bovendien blijft u steeds op de hoogte en hebt u de nodige documenten binnen handbereik dankzij onze digitale applicatie.

EVH

Verschillende formules

Wij bieden verschillende formules aan voor onze onderhoudscontracten. Zo kiest u eenvoudig waar u nood aan heeft. Elk type onderhoudscontract voorziet standaard in het beheer van uw digitaal elektrisch dossier waardoor dit steeds up-to-date beschikbaar is via de QR code op uw installatie.

U krijgt daarnaast ook steeds voorrang binnen de kantooruren en assistentie bij de vijfjaarlijkse laagspanningskeuring. Verder zijn er enkele belangrijke verschillen tussen de formules die we u maar al te graag uitleggen tijdens een vrijblijvend gesprek.

Heeft u interesse in een servicecontract bij EVH?

Of wenst u meer informatie over onze diverse formules?
Aarzel dan niet en contacteer ons.

Volg jij ons al op Linkedin en Facebook