duurzaamheid

Deel deze post op: 

Vooruitblik op 2022

Nu 2022 de deur open heeft getrokken, kijken we bij EVH graag al eens vooruit. Zo staan er ons ook dit jaar heel wat spannende uitdagingen te wachten. We geven jullie alvast een sneak peek van onze aankomende projecten en events.

Aankomende projecten

EVH

Bedrijf dat shockbestendige foam maakt om elektronica te scheiden

Dit jaar zullen wij meewerken aan de vermogenverdeling en het installatiegedeelte van een nieuwe internationale machine die foam produceert. Deze shock- en hittebestendige foam dient om elektronica-apparatuur en batterijen te scheiden en heeft een groene missie in het achterhoofd. Met EVH zorgen we ervoor dat de elektrotechnische installatie voldoet aan de Europese normen en regelgeving. Deze installatie zal in het eerste kwartaal van 2022 operationeel worden.

Plaatsen van massale batterijen voor efficiënt energiemanagement

Verder werken we dit jaar voor een bedrijf gespecialiseerd in energiemanagement en energiecontracten. Het bedrijf speelt in op energietekorten op de markt. Dankzij een efficiënt energiemanagementsysteem koopt en verkoopt dit bedrijf stroom op de meest gunstige momenten van de dag (peak shaving). Om al die stroom op te slaan zijn vervolgens massale batterijen noodzakelijk. Bij EVH zijn we momenteel bezig met het plaatsen van een grote batterij van 1 MW en een mobiele batterij van 307 kW. Ook dit project zal in het eerste kwartaal van 2022 operationeel worden.

EVH Academy

EVH

Intern opleidingscentrum

Nog in 2022 zal onze EVH Academy verder op de rails worden geplaatst. Via deze interne academy willen we onze medewerkers trainen en bijscholen zodat hun kennis steeds up to date blijft en we mee zijn met nieuwe innovaties op de markt. Bovendien bieden we via de academy ook een opleidingsprogramma aan voor nieuwe techniekers die bij ons in dienst komen.

Team

Uitbreiding team

Ook in 2022 verwachten we volop in te zetten op groei en ons team nog verder te versterken met enthousiaste en getalenteerde projectleiders, werfleiders, installateurs, assistent projectleiders en ploegverantwoordelijken

Teambuildings

Verder brengt het nieuwe jaar ons vast en zeker nog een heleboel fijne teammomenten, al dan niet digitaal. Laat ons beginnen met het covid safe nieuwjaarsevenement op 7 januari. De tapas en de champagne staan alvast klaar!

EVH

Digitalisering

Servicecontract via QR-code

In 2021 voerden we al een doorgedreven digitalisering door, maar ook in 2022 stopt dit niet. Zo willen we in het eerste kwartaal van 2022 onze nieuwe servicecontracten operationeel maken. Deze servicecontracten zijn digitaal raadpleegbaar door de gloednieuwe QR-codes op onze elektrotechnische installaties te scannen.

Via deze digitale service vinden klanten makkelijk elektrische schema’s, keuringsdocumenten en servicedocumenten terug. Zo hebben klanten steeds de nodige documenten bij de hand op het moment van een keuring en kunnen onze elektrotechniekers snel ter plaatse aan de slag gaan. Via deze nieuwe digitale onderhoudscontracten willen we onze klanten nog meer pro-actief bijstaan.

EVH
EVH
EVH

Samenwerking C-Imtech

Ook onze samenwerking met C-Imtech, onderdeel van de familie Cordeel, zal ons in staat stellen nog beter in te spelen op de digitale uitdagingen van de toekomst. 

Het is duidelijk dat onze focus in 2022 nog meer op duurzaamheid komt te liggen. Wij willen meebouwen aan een schone toekomst en trachten dit nu al door te voeren in onze elektrotechnische installaties en oplossingen voor hernieuwbare energie.

Meer ontdekken over onze dienstverlening?

Neem contact op voor uw project in 2022!

Dit jaar werken we ook aan onze aanwezigheid op sociale mediakanalen Linkedin en Facebook. Volgt u ons al?