Verantwoordelijke Logistiek en Ondersteunende Diensten

Deel deze post op: 

Maak kennis met Sylvie: Verantwoordelijke Logistiek en Ondersteunende Diensten bij EVH

Wij stellen u graag voor aan Sylvie, onze Verantwoordelijke voor Logistiek en Ondersteunende Diensten.

Wat houdt Sylvie's functie in?

Naast het verwerken van groene bonnen en bestelbonnen van leveranciers, staat Sylvie ook in voor het doorsturen van mails naar de juiste persoon, het bespreken van interventie-aanvragen en het opstellen van werkbonnen.

Sylvie vraagt daarnaast retourneringen aan, verwerkt binnengekomen leveringen, archiveert projecten en de bijhorende dossiers en verzorgt het onthaal.

In een notendop zorgt Sylvie voor ondersteunende hulp zodat EVH goed kan functioneren. Denk maar aan het regelen van onderhoud en keuring van de werfwagens, het bestellen van werkkledij en het uittellen van de stock.

Sylvie is met andere woorden een manusje-van-alles die ervoor zorgt dat onze elektrotechniekers zich enkel en alleen kunnen focussen op het specifieke project waar ze aan bezig zijn. Bij een vraag of indien zij iets nodig hebben, weten ze steeds de weg te vinden naar Sylvie.

Wat doet Sylvie in haar vrije tijd?

image Sylvie

In haar vrije tijd, vind je Sylvie bij haar gezin. Met twee dochters, twee paarden en drie hondjes is er altijd wel leven in huis.

En het is juist dat laatste dat Sylvie ook zo leuk vindt aan haar job bij EVH. “Er is altijd leven in de brouwerij. Na hun opdrachten, s’avonds, passeren de EVH-collega’s mijn bureau en vertellen ze over hun dag. Zo hoor ik steeds veel nieuwtjes en ken ik iedereen op kantoor goed, daar heb ik vast en zeker mijn plezier in”. Als enige vrouw op de benedenverdieping, staat Sylvie zeker haar mannetje wel.

“Ik heb heel veel variatie in mijn job en elke dag is anders. Ik kan nooit op voorhand zeggen hoe mijn dag zal gaan en net die afwisseling maakt dat ik mijn job uitdagend blijf vinden”.

 

Bedankt Sylvie, om het team van EVH al acht jaar compleet te maken!

Ook interesse in een job bij EVH?

Check zeker en vast onze openstaande vacatures.