parttime projectleider

Deel deze post op: 

Maak kennis met Stephen: Parttime Projectleider bij EVH

Wij stellen u graag voor aan Stephen, onze parttime Projectleider.

Wat houdt Stephens functie in?

Stephen groeide als enthousiaste werfleider door tot projectleider. Hij is verantwoordelijk voor een reeks van diverse projecten bij EVH. “Die diversiteit heb ik het allerliefste, elke dag is verrassend”, vindt Stephen. 

Zijn dag bestaat erin om de medewerkers onder zijn leiding aan het werk te zetten en te zorgen dat zij over de juiste materialen beschikken om aan de slag te gaan. Ook stemt Stephen af met de klant en speelt hij in op eventuele wijzigingen, die hij vervolgens duidelijk communiceert naar zijn team. Op het einde van de maand maakt Stephen tenslotte het budget op en zorgt hij dat het plaatje klopt.

Stephen werkt parttime omdat hij zwaar hartpatiënt is. Net om die reden is hij EVH heel dankbaar voor het begrip om zijn job flexibel aan te passen. Zo is Stephen in staat om nog steeds te doen wat hij het liefste doet en kan hij zich elke dag ten volle smijten. “Het team van EVH toonde van in het begin enorm veel begrip. Ze hebben me steeds gesteund en daar ben ik hen zeer dankbaar voor. Dat is ook de reden waarom ik hier zo graag werk”.

Wat doet Stephen in zijn vrije tijd?

EVH

In zijn vrije tijd is Stephen een echte familieman. Zijn twee passies – voetbal en elektrotechniek – gaf hij met succes door aan zijn twee zonen. De één speelt al een paar jaar bij een topclub terwijl de ander in zijn vaders voetsporen treedt als elektrotechnieker. Stephen is dus naast gedreven projectleider ook een terecht trotse vader.

Bedankt Stephen voor je onuitputtelijke gedrevenheid! 

Ook interesse in een job bij EVH?

Check zeker en vast onze openstaande vacatures.