servicetechnieker Pieter

Deel deze post op: 

Maak kennis met Pieter: Servicetechnieker bij EVH

Wij stellen u graag voor aan Pieter, onze servicetechnieker.

Wat houdt Pieter's functie in?

Als servicetechnieker staat Pieter in voor alle grote en kleine problemen. Het kan hierbij gaan van kleine depannages tot grotere problemen die klanten ervaren maar waarbij het niet nodig is om een hele ploeg techniekers naar de site te sturen. Pieter springt zo in bij bijvoorbeeld problemen aan de programmatie van domotica of gaat op zoek naar de fout bij gesprongen zekeringen.

Sinds dit jaar geeft Pieter ook interne opleidingen aan de EVH-techniekers. Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller, is hij de geknipte man om zijn kennis en expertise door te geven aan de EVH medewerkers. Pieter stelde daarvoor in samenwerking met projectleider Edwin een opleidingsplan op voor een volledig jaar waarin praktische hands-on oefeningen worden gecombineerd met technische kennis. De cursussen bieden een meerwaarde voor zowel beginners als gevorderden. “Ik heb altijd graag mijn ervaring gedeeld en ik ben blij dat ik dat hier bij EVH ook kan doen.”

Elke dag is een verrassing bij EVH. Ik weet ‘s ochtends nooit wat er staat te gebeuren, als er gebeld wordt voor een dringende interventie moet ik meteen alles laten vallen en er naartoe spurten. Soms is het heel kalm en andere keren belt iedereen tegelijkertijd. Het is juist die onvoorspelbaarheid die mij aanspreekt.”

Wat doet Pieter in zijn vrije tijd?

EVH

 

Zijn vrije tijd vult Pieter bijna volledig met sport. “Niet dat ik zelf echt veel sport, maar rondrijden met mijn drie kinderen naar het voetbalveld, de atletiek en de ropeskipping, is toch ook een sport, niet?”

Bedankt Pieter, we zijn blij met jou in ons team!

Ook interesse in een job bij EVH?

Check zeker en vast onze openstaande vacatures.