Tekenaar

Deel deze post op: 

Maak kennis met Hannes: Tekenaar/ Ontwerper bij EVH

Wij stellen u graag voor aan Hannes, onze tekenaar/ontwerper.

Wat houdt Hannes' functie in?

Als technisch tekenaar/ontwerper is Hannes verantwoordelijk voor het uittekenen van elektrische installaties en bordenbouw, het maken van grondplannen en as-built schema’s en het uitrekenen van pv-installaties en kabelberekeningen. 

Hannes is voornamelijk aanwezig achter zijn bureau, maar je vindt hem ook af en toe op de werf als er zich programmatorisch een probleem voordoet.

Met zijn bachelordiploma Energietechnologie op zak, ging Hannes op zoek naar een klein bedrijf waar de sfeer hecht is. Zo kwam hij terecht bij EVH. “Ik doe mijn job heel graag, ik sta hier in nauw contact met iedereen.” De veelzijdigheid van zijn job vindt hij een groot pluspunt. “Ik vind het ook erg leuk dat ik kan beginnen aan een ontwerp en het dan zie evolueren naar een afgewerkt project.”

Wat doet Hannes in zijn vrije tijd?

tekenaar

Veel vrije tijd heeft Hannes niet, hij is immers voortdurend bezig met de verbouwingen aan zijn huis. Daar staat hij echter niet alleen voor, zijn vriendin vormt zijn vaste steun en toeverlaat om de werken tot een goed einde te brengen. Hannes is dus niet enkel bezig met tekenen en ontwerpen, hij steekt ook graag de handen uit de mouwen. 

Bedankt Hannes, we zijn blij met jou in ons team!

Ook interesse in een job bij EVH?

Check zeker en vast onze openstaande vacatures.